Loading...
BEELDBEHEREN 2020-02-11T11:50:57+00:00

ALTIJD &
OVERAL

PERSOONLIJK

VEILIG

GEMAKKELIJK

SNEL EEN AFSPRAAK

AFSPRAAK BEELDGESPREK

WAT IS BEELDBEHEREN?

Heeft u een reparatiemelding waar u geen raad mee weet of wilt u bijvoorbeeld een klacht indienen over uitvoering van het schoonmaakonderhoud? Heeft u als kascommissielid een vraag over de kascontrole of wilt u de jaarbegroting bespreken? Een beeldgesprek over deze onderwerpen is hiervoor uitermate geschikt. Gewoon vanaf uw eigen locatie. Ook voor vergaderingen of voorbesprekingen met meerdere bestuursleden of commissieleden tegelijkertijd! Met uitzondering van mogelijke kosten voor uw internetprovider, is een beeldgesprek net als een gewoon telefoongesprek gratis en vrijblijvend. ‘Beeldbeheren’ is een online beeldgesprek met uw VvE beheerder, wanneer het u uitkomt via uw computer, tablet of smartphone.

TOEPASSINGEN BEELDBEHEREN:

ALGEMEEN

Met een beeldgesprek is het nu mogelijk om direct de verantwoordelijke manager in het echt in beeld te krijgen en een gesprek te voeren. Ideaal voor een vrijblijvende kennismaking of voor bestaande klanten. Met een beeldgesprek is er sprake van verbeterde communicatie in vergelijking met het traditionele telefoongesprek doordat de focus ligt op persoonlijke communicatie, aandacht en vertrouwen.

Chatten, mailen en berichtjes posten via internet bestaat alleen maar uit verbale communicatie. Hierdoor mist men alle non-verbale aspecten van het gesprek. De communicatie is onvolledig. De interactie waarbij men elkaar kan zien en dus beter de reactie van de ander kunt interpreteren geeft een beter gevoel en helpt de klantbeleving van de dienstverlening.

Door gebruik te maken van moderne systeemsoftware en verregaande automatisering, is het voor iedere klant van Blokvast VvE Diensten al mogelijk gemaakt om de administratie transparanter én actueler te krijgen. Via de mogelijkheden van videoconferencing en beeldtelefonie wordt deze aanpak verder uitgebreid. Het sluit naadloos aan op de behoeften om zaken sneller en beter te kunnen regelen op eigen tijd en gelegenheid.

REPARATIEMELDING OF KLACHT

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”, kent u die uitdrukking? In geval van een reparatiemelding waarbij niet precies duidelijk is wat de situatie is, kan een beeldgesprek een oplossing bieden. Als een probleem namelijk direct gedeeld kan worden met anderen, ziet men over het algemeen eerder een oplossing.

Een schriftelijke klacht met foto’s in de bijlagen kan voortaan ook via een beeldgesprek worden geregistreerd en in behandeling worden genomen. Blokvast VvE Diensten biedt u visuele ondersteuning aan waardoor wij kunnen samenwerken met eigenaars tijdens inspecties, beoordelingen of ondersteuningsprocessen. Eigenaars en andere belanghebbenden kunnen binnenshuis of buitenshuis via hun smartphone of tablet beelden en situatiefoto’s delen met de manager.

OVERLEG

De voordelen van videoconferencing en beeldtelefonie zijn evident. U bespaart hiermee (reis)tijd en geld! Via videoconferencing is het mogelijk om met meerdere personen op verschillende locaties overleg te voeren van achter het scherm. Voor de bestuurs- en commissieleden binnen de VvE kan dit een uitkomst bieden in situaties waarbij een overleg moet plaatsvinden tussen verschillende personen en waarbij bijvoorbeeld de meerjarenonderhouds-
begroting (MJOB) ter sprake moet komen. Alle relevante documenten kunnen zichtbaar worden gemaakt tijdens de videoconferencing sessie. Op deze manier is er sprake van minder miscommunicatie. E.e.a. resulteert in een hogere productiviteit en satisfactie t.o.v. van ‘oude’ overlegstructuren.

MAAK EEN AFSPRAAK:

AFSPRAAK BEELDGESPREK

U wilt een videogesprek inplannen? Vult u s.v.p. onderstaand formulier in. U ontvangt vervolgens een bericht met een link naar een beeldsessie op de gewenste datum en tijd.
  • Kies datum
  • :
  • * velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Blokvast VvE Diensten
M. Hobbemastaat 35
3314 HR Dordrecht
Tel: 078-7507001
E-mail: info@blokvast.nl
Contactpersoon:
Jasper van Zuuren
manager VvE

error: Content is protected !!