Loading...
HOME_old 2020-01-26T16:07:45+00:00

[fsn_text]

DESKUNDIG
Blokvast VVE Diensten heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het beheer van verschillende VvE´s, van klein tot groot. Wij beschikken daarnaast over een registratie van het Persoonscertificaat VvE Beheer (PCVB) kwaliteitscertificaat.
PERSOONLIJK
Alle contacten lopen via één VvE beheerder en daarnaast zijn wij 24 uur/7dagen per week bereikbaar via de meldkamer. U mag van ons korte communicatielijnen én een vlotte afhandeling van alle processen verwachten.
MAATWERK
Een goede VvE beheerder stemt zijn dienstverlening voor de VVE af op de behoefte bij de VvE en spant zich in om aan de verwachtingen te voldoen. Als klein beheerkantoor zijn wij in staat om hier optimaal invulling aan te geven.
TOEKOMSTGERICHT
Blokvast VvE Diensten maakt gebruik van moderne beheersoftware en bieden u daarmee alle mogelijkheden zoals een portaal met uitgebreide functionaliteit voor eigenaars en bestuurders. Als modern beheerkantoor bieden wij ook de mogelijkheid aan om bijvoorbeeld digitaal te stemmen tijdens vergaderingen.

Blokvast VvE diensten biedt u professionele dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaars. Bent u op zoek naar een (nieuwe) beheerder? Of wilt u uw administratie van uw VvE uitbesteden aan een externe beheerder? Blokvast VvE Diensten levert graag een betrouwbare en uitgebreide dienstverlening voor uw VvE voor een voordelig tarief! Kies voor gemak en professionaliteit en maak uw keuze uit ons uitgebreide dienstenpakket.

dienstverlening_fin

[fsn_text]

FINANCIËN
Wij besteden veel aandacht aan het financiële beheer van uw VvE. Door verregaande automatisering hebben wij alle repeterende financiële processen zoveel mogelijk geautomatiseerd waardoor wij efficient kunnen werken en de controle behouden. Zo zijn de financiën transparant gemaakt voor een ieder en altijd actueel.
SECRETARIAAT
Het secretariaat is waar de administratie van de VvE is ondergebracht en omvat een omvangrijk takenpakket welke veel aandacht vraagt. Wij verzorgen de hele ledenadministratie van A tot Z conform de eisen uit de reglementen en de wensen van het bestuur en eigenaars.
TECHNIEK
Wij verzorgen het incidentele onderhoud voor een vast tarief en mogelijk ook in samenwerking met een meldkamer op basis van 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het groot- en projectmatig onderhoud wordt in samenwerking uitgevoerd met bouwkundige adviesbureaus. Wij werken zonder staffels en abonnementen voor groot- en projectmatig onderhoud en offreren per project.
OPTIES
Ook voor bijvoorbeeld vergunningaanvragen, opstarten nieuwe VvE´s, aanvraag lening, aanvraag bouwvergunningen, (laten) opstellen Meerjarenonderhoudsbegroting, offertetrajecten en opstellen gunningsadvies bent u aan het juiste adres.

TABEL OVERZICHT DIENSTVERLENING

TABEL SERVICE LEVELS REPARATIEMELDINGEN 24/7 MELDKAMER

HAND-OUT DEMONSTRATIE VVE PORTAAL

DEMO_FRONTDEMO_POR1DEMO_POR2DEMO_POR3DEMO_POR4
contact_fin
TELEFOON
078-7507001
EMAIL
INFO@BLOKVAST.NL
REPARATIEMELDING
POSTADRES
Blokvast VvE Diensten
Meindert Hobbemastaat 35
3314 HR Dordrecht

CONTACTFORMULIER_OLD

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of neem contact op met het secretariaat. U kunt evt. ook direct een chat (teks en/of video) sessie starten via de applet aan de rechterkant van het scherm.
  • * velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
tarieven_fin
Als u wilt weten hoeveel onze dienstverlening u precies kost, dan kunt u hiervoor de onderstaande tabellen raadplegen.
Voor een offerteaanvraag klikt u op onderstaande button.
Wij bieden u graag transparantie in de tarieven. Indien er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd welke buiten de overeenkomst vallen, dan zijn de onderstaande additionele tarieven van toepassing voor de VvE.
De meeste werkzaamheden zijn, op een paar uitzonderingen na, standaard opgenomen in de beheerovereenkomst. De tarieven die wij in uitzonderlijke gevallen in rekening brengen bij de individuele eigenaar zijn echter gebaseerd op een wettelijk minimum (incassokosten) of voordelig geprijsd.
 
Onze 24-uurs dienstverlening voor reparatiemeldingen wordt in samenwerking met een derde partij uitgevoerd. Het is daarmee mogelijk om de VvE een zeer hoog serviceniveau te bieden zonder extra contractuele kosten.
 

TARIEFOVERZICHT FINANCIËLE EN SECRETARIËLE DIENSTVERLENING

TABEL MET TARIEF ADDITIONELE DIENSTVERLENING VVE

TABEL MET TARIEF ADDITIONELE DIENSTVERLENING EIGENAAR

offerte_fin

OFFERTEFORMULIER

Heeft u interesse in professionele ondersteuning bij het beheer van uw VvE? Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte met onze voordelige tarieven. Wij leveren maatwerk en leveren precies de diensten waar uw VvE behoefte aan heeft. Het aanbod dat wij doen kunnen wij uiteraard desgewenst toelichten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u vragen over de offerte aanvraag? Neem dan contact op met 078-7507001.

  • GEGEVENS VvE

  • PERSOONSGEGEVENS

  • KEUZE DIENSTVERLENING

  • * velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen

error: Content is beschermd !!