Loading...
DIENSTVERLENING 2020-06-29T12:40:06+00:00
FINANCIËN
Wij besteden veel aandacht aan het financiële beheer van uw VvE. Door verregaande automatisering hebben wij alle repeterende financiële processen zoveel mogelijk geautomatiseerd waardoor wij efficient kunnen werken en de controle behouden. Zo zijn de financiën transparant gemaakt voor een ieder en altijd actueel.
SECRETARIAAT
Het secretariaat is waar de administratie van de VvE is ondergebracht en omvat een omvangrijk takenpakket welke veel aandacht vraagt. Wij verzorgen de hele ledenadministratie van A tot Z conform de eisen uit de reglementen en de wensen van het bestuur en eigenaars.
TECHNIEK
Wij verzorgen het incidentele onderhoud voor een vast tarief en mogelijk ook in samenwerking met een meldkamer op basis van 24 uur per dag en 7 dagen per week. Het groot- en projectmatig onderhoud wordt in samenwerking uitgevoerd met bouwkundige adviesbureaus. Wij werken zonder staffels en abonnementen voor groot- en projectmatig onderhoud en offreren per project.
OPTIES
Ook voor bijvoorbeeld vergunningaanvragen, opstarten nieuwe VvE´s, aanvraag lening, aanvraag bouwvergunningen, (laten) opstellen Meerjarenonderhoudsbegroting, offertetrajecten en opstellen gunningsadvies bent u aan het juiste adres.

Blokvast VvE diensten biedt u professionele dienstverlening voor uw Vereniging van Eigenaars. Bent u op zoek naar een (nieuwe) beheerder? Of wilt u uw administratie van uw VvE uitbesteden aan een externe beheerder? Blokvast VvE Diensten levert graag een betrouwbare en uitgebreide dienstverlening voor uw VvE voor een voordelig tarief! Kies voor gemak en professionaliteit en maak uw keuze uit ons uitgebreide dienstenpakket.

TABEL OVERZICHT DIENSTVERLENING

HAND-OUT DEMONSTRATIE VVE PORTAAL

DEMO_FRONTDEMO_POR1DEMO_POR2DEMO_POR3DEMO_POR4

error: Content is protected !!